Om mig

Psykolog Helle Kingo Hansen

Jeg er Autoriseret Psykolog og Specialist i Klinisk Psykologi og Psykoterapi med voksne og jeg har 25 års terapeutisk erfaring med praksis på Frederiksberg.

Jeg har stor terapeutisk erfaring som jeg anvender, når jeg skal vurdere hvilken metode, der vil kunne hjælpe dig. Jeg har som specialist i psykoterapi et bredt kendskab til og uddannelse indenfor forskellige terapeutiske metoder.

Jeg er lyttende og hjælper dig med at undersøge aspekter i dit liv, du måske ikke tidligere har været opmærksom på eller formået at rumme og håndtere. Jeg er nærværende og engageret i at finde ressourcer til at klare de vanskeligheder du ønsker hjælp til. Vi tager udgangspunktet i dit daglige liv og de omstændigheder, som sætter rammen for dette. Vi sætter også sammen fokus på, hvad der har betydning for dig i dette liv. Jeg vil hjælpe dig med at få klarhed over din situation, hvad du kunne tænke dig var anderledes og hvad der forhindrer dig i at det lykkes.

Som psykolog er jeg særligt interesseret i samspillet mellem krop og psyke og har fordybet mig i metoder, der har dette fokus. Området har udviklet sig gevaldigt og mange retninger har i dag det kropslige aspekt med sine metoder.

Den neuroaffektive retning (NARM), som jeg er efteruddannet indenfor, har et særligt omdrejningspunkt omkring regulering af vores fysiologiske tilstande og deres påvirkning af vore psykiske tilstande.

Erfaring og akkreditationer

Jeg vedligeholder mine kvalifikationer gennem kurser og supervision.
Siden 2003 har jeg uddannet mig og taget kurser og fået supervision indenfor den neuroaffektive medtode.

Inden jeg startede egen praksis var jeg ansat bla. som ekstern underviser på Center for klinisk Uddannelse (Københavns Universitet), Psykiatrisk Ambulatorium i Region Hovedstaden (Hillerød), Distriktspsykiatrisk Center Valby og Videncenter for Socialpsykiatri.

Uddannelser

2020 – Klinikken er akkrediteret i januar 2020

2016 – Self Compassion Mindfulness

2014-2016 Uddannelse i NARM: Neuro Affektiv Relations Metode

2008 – Opnåelse af Ydernummer på Frederiksberg

2008 – Specialistgodkendt af Socialstyrelsen i klinisk psykologi og psykoterapi

2007 – Privatpraktiserende psykolog (siden 2007)

2001 – Autoriseret af Socialstyrelsen

1997 – Cand. Psych. Fra Københavns Universitet

Læs mere om mine ydelser og metoder